Fa 12 anys, entre idees, cafès i llàpissos, vam iniciar el nostre projecte amb molta il·lusió. Crear espais per a transformar-los en llocs on viure, comprar, passejar, compartir, divertir-se, és el nostre objectiu. Després d’aquests anys de molt treball, hem après, crescut, adaptat, sempre amb mateixa espurna que ens motiva a continuar afrontant nous reptes, sense deixar de banda, les nostres idees, llàpissos i cafès…

mosaic_noies2

 

  • Partim d’un aspecte fonamental en els nostres projectes: el punt de vista visual, de creativitat i de desenvolupament.
  • Treballem amb la creació i coordinació dels equips de disseny, producció, muntatge i el control dels budgets i timings.
  • Creem la imatge de corporació de les empreses, des del seu logotip, fins a l’espai on desenvolupa l’activitat. La creació d’un llibre d’estil/guia, dóna la possibilitat al client de crear la pròpia marca. Aquesta  premisa, és bàsica per a les empreses que estan pensant en un pla d’implantació i d’expansió.
  •  Elaborem i coordinem campanyes de màrqueting i comunicació, des del disseny fins a la seva implantació.
  •  Molts dels nostres projectes, en base a les seves característiques, han estat tractats des del punt de vista del RETAIL, en quan a la definició, localització i ubicació del producte, per aconseguir la máxima  optimització en la venda. Realització del disseny de lineals, de petits escenaris/aparadors, de displays, corners shops,…
  • En els últims 12 anys, ens hem centrat tan en companyies de producte com de serveis. Estem treballant en tot el territori nacional, i puntualment a l’estranger.